Centrumplan Zeeland

Landerd - Zeeland
Toekomstig aanbod

€ 30.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Het centrum van Zeeland is een belangrijke plek in en voor de Zeelandse gemeenschap. Dit moet ook voor de toekomst zo blijven. Om het vitaal te houden en toekomstbestendig te maken zijn er wel diverse vraagstukken waaraan invulling moet worden gegeven. Het behouden en versterken van het dorpse gezellige en ontspannen karakter van Zeeland staat bij die opgave voorop.

Visievorming

Om te komen tot de visie is de gemeente een brede dialoog gestart met belanghebbenden en belangstellenden. In die brede dialoog is gesproken over de sterke punten van het centrum, besproken wat beter zou kunnen en hoe dat kan worden bereikt.

De visie functioneert als een raamwerk en beoordelingskader voor diverse ontwikkelingen in het centrum van Zeeland. De visie is daarmee de basis voor de verdere uitwerking in concrete plannen, van groot tot klein en op diverse locaties. Gedeeltelijk doet de gemeente dat zelf maar deels ligt ‘de bal’ ook bij inwoners, grondeigenaren en bijvoorbeeld ondernemers.
De gemeente regisseert en co├Ârdineert de uitwerking in concrete plannen aan de hand van de centrumvisie.

Er zijn drie deelprojecten die alle drie in ontwikkeling zijn. Wanneer er meer informatie bekend is wordt deze gepubliceerd op de gemeentelijke website, maar ook via dit kanaal. Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centrumplan Zeeland
Koopwoningen
5
Prijs
€ 30.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Landerd.

Aanmelden