Akkerwinde

Landerd - Schaijk
Actueel aanbod

vanaf € 249.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
215 m2
Inhoud
600 m3

Over dit project

De wijk Akkerwinde is onderverdeeld in verschillende deelgebieden. Elk met een eigen karakter en sfeer. Akkerwinde ligt enerzijds vrij in het landschap en heeft een open groen karakter. De wijk ligt het dichtbij de kern Schaijk met zijn vele voorzieningen voor het dagelijkse nut en gemak.

Akkerwinde krijgt een natuurlijke uitstraling die de vertrouwde dorpse sfeer van Schaijk voortzet tot in het groene buitengebied. Veilig voor ouderen, veilig voor kinderen. Met veel ruimte, licht en groen.

Van Wanrooij realiseert in Akkerwinde 14 tweekappers: vanaf ยค 249.000 von

Meer informatie

Kenmerken

Project
Akkerwinde
Koopwoningen
12
Prijs vanaf
€ 249.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Landerd.

Aanmelden