Specialisten

Vliegensvlug je huis verkocht met Woonregisseurs

Het woord makelaar kent een paar weinig gebruikte synoniemen als intermediair, agent en bemiddelaar en daar kunnen we een nieuwe aan toevoegen: woonregisseur. Een vrij ongebruikelijke naam voor het vak van makelaar, maar volgens Theo Heus van Woonregisseurs in Oss een naam die de lading veel beter dekt.

“Het gaat bij ons om veel meer dan alleen de bemiddeling bij de verkoop van een huis. Iemand kiest er voor om van a naar b te verhuizen en daar zit een verhaal achter. Wij willen mensen bijstaan tijdens het hele proces. Als het om de begeleiding van de aankoop van een nieuwe woning gaat noemen we het trouwens aankoopcoach. Die twee termen geven veel meer onze betrokkenheid weer. ”

Woonregisseurs is een klein kantoor met twee NVM makelaars. Theo en zijn collega Guido hebben een bak ervaring en kennen de fijne kneepjes van het onderhandelen. Ze zijn niet van het snelle scoren, maar van het beste resultaat. Soms is het beter om even te wachten en levert dat geduld een betere kans op.

De binnendienst zorgt ervoor dat alle praktische zaken soepel verlopen. Je wordt snel teruggebeld, iedereen is op de hoogte van je dossier zodat bij eventuele ziekte alles gewoon doorgaat. De flexibele werktijden maken dat er snel geschakeld kan worden. Dat heeft zich vertaald in een mooie klantscore op Funda.

Verkooppromotie en social media

Als je besluit om met Woonregisseurs in zee te gaan, dan doen de adviseurs er alles aan om je huis zo goed mogelijk te promoten. Natuurlijk worden er altijd professionele (360 graden)foto’s gemaakt voor een optimale presentatie. Daarnaast bestaat de reclame voor je woning uit een 3D-plattegrond, waardoor een virtual tour op een smartphone mogelijk is en een leuke video. Daarmee komt je huis uitgebreid op Funda.

Woonregisseurs maakt veel gebruik van social media, zodat een breed publiek kan worden bereikt. De video komt op het eigen Youtubekanaal, je keuken komt op het keukenbord op Pinterest en een fotoalbum op Facebook. Een bijzondere dienst is de betaalde Facebookreclame voor één week. Als NVM makelaar beschikt Woonregisseurs over veel gegevens op het gebied van verhuisbewegingen. “Daarmee valt ongeveer te voorspellen hoe de vraag naar huizen in jouw buurt eruit ziet en wat het profiel is van de kopers die in jouw woning geïnteresseerd zullen zijn,” legt Theo uit. “Daardoor kunnen we op Facebook heel gericht reclame maken bij de juiste doelgroep. Je kunt die verkoopkansberekening trouwens te allen tijde gratis aanvragen.”

Kosten

Woonregisseurs heeft een duidelijke visie over makelaarskosten en wil de best mogelijke service bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Er wordt gewerkt met een vast afgesproken courtage en niet met een percentage van de verkoopprijs. Je hebt als klant de vrijheid om bepaalde dingen zelf te doen, zoals het maken van de brochure en dat levert je vanzelfsprekend een korting op.

Aankoopcoach bij nieuwbouw

Als je een nieuwbouwwoning hebt aangekocht via een projectmakelaar, kun je een aankoopcoach van Woonregisseurs laten meekijken als een soort second opinion. Die kan voor jou de bouwtekeningen beoordelen en kijken of alles klopt en goed ingedeeld is. Verder kan de aankoopcoach meedenken over bijvoorbeeld meerwerk. Laat je dat meteen meenemen door de aannemer of is het voordeliger om het later te laten doen? Die onafhankelijke en eerlijke blik van een aankoopcoach kan net het verschil maken.

Meer weten?

Neem dan contact op met Woonregisseurs, de NVM makelaar die het regelt, voor een gratis vrijblijvend gesprek. Daarin kun je kennismaken met de medewerkers en de sfeer op kantoor proeven. Je bent van harte welkom!

Woonregisseurs
Kruisstraat 70 A
5341 HE Oss
0412-692700
oss@woonregisseurs.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.